facebook tracking
Avdelning

Professional Services

Connect

Vi skapar konkurrenskraft genom att lösa utmaningar inom IT!

Professional Services levererar kompetens inom digital vägledning, integrationsprojekt, system och databasutveckling, säkerhetsrelaterade frågor eller arbetsplats och infrastruktur. Teamet ser till helheten och har nära samarbete med våra kunder. Vi ska alltid ha det bästa beteendet på marknaden, hos oss är kunden är alltid VIP.

Som medarbetare möts du av energiska och positiva kollegor, högt i tak och skratt. Vår vilja att alltid utvecklas är vår framgångsfaktor och vi slutar aldrig utmana oss själva! Hos oss ges du en möjlighet att arbeta med spännande uppdrag, drivna och vassa kollegor.  

Teamets styrkor:


  • Kompetens

  • Brinnande engagemang 

  • Samarbete

  • Kreativitet och Innovation

Vill du utvecklas? 

Ta chansen och bli en del av vårt framgångsrika team!

Varmt välkommen med din ansökan.

We never dreamed of success, we work for IT!

Vi ska ha det bästa beteendet på marknaden och det genomsyrar all vår kommunikation. Våra värderingar skapar ett företagsklimat som stimulerar viljan och lusten hos oss alla. Vi är lyhörda för allt som för oss framåt! 

På AddPro arbetar du med positiva kollegor med mycket skratt och glädje. Vi arbetar hårdare än någon i branschen och vi har roligt på vägen! Trevliga After Work´s, sportevenemang, turnering i shuffleboard, kickoff, resor med mera. 

Nyfiken på hur det är att arbeta på AddPro? Fråga gärna några av våra medarbetare här på karriärsidan. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor