facebook tracking
Avdelning

Service Management

Connect

Vi skapar konkurrenskraft genom att lösa utmaningar inom IT!

Service Management består av två härliga team, Service Desk och Operations. Tillsammans arbetar de för att ge våra kunder den bästa servicen.

Service Desk

Service Desk är våra kunders gränssnitt in mot AddPros support- och driftorganisation. Vi hanterar incidenter och beställningar samt agerar SPoC (Single Point of Contact) åt kundens användare eller beställare. Vi har öppet 24 timmar om dygnet, hela året och support kan ges via e-mail, telefon, portal och fjärrstyrning.

Operations

AddPros driftsorganisation, har till uppgift, att förekomma kundernas incidenter genom att säkerställa tillgängligheten av IT-tjänster. Vår primära uppgift är att jobba proaktivt dygnet runt för att upprätthålla en konkurrenskraftig och effektiv verksamhet med minimal risk för driftstörningar.

I vår driftorganisationen har vi även tekniska projektledare som kan ge stöd i kontakter med olika leverantörer, konsulter med specialistkompetens för hantering av komplexa problem (Problem Management) och Service Delivery Managers (SDM) som är kundens primära kontakt gällande övergripande frågor, rapporter och driftmöten. Operation är indelade i olika kompetensteam där teknikerna är specialiserade inom sitt område.

Teamets styrkor:


  • Positiv stämning

  • Bred kompetens

  • Vi ser inte problem, bara lösningar!

  • Hjälpsamhet

Vill du ha roligt på jobbet? 

Ta chansen och bli en del av vårt framgångsrika team!

Varmt välkommen med din ansökan.

We never dreamed of success, we work for IT!

Vi ska ha det bästa beteendet på marknaden och det genomsyrar all vår kommunikation. Våra värderingar skapar ett företagsklimat som stimulerar viljan och lusten hos oss alla. Vi är lyhörda för allt som för oss framåt! 

På AddPro arbetar du med positiva kollegor med mycket skratt och glädje. Vi arbetar hårdare än någon i branschen och vi har roligt på vägen! Trevliga After Work´s, sportevenemang, turnering i shuffleboard, kickoff, resor med mera. 

Nyfiken på hur det är att arbeta på AddPro? Fråga gärna några av våra medarbetare här på karriärsidan. 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor