facebook tracking

Anne är ansvarig chef för affärsområdet Professional Services vilket innebär att hon har övergripande ansvar för tillväxt, rekrytering och utveckling av konsultleveransen. Viktigaste uppdraget är att framtidssäkra kompetensen och specialistleveransen där AddPro har ambitionen att vara bäst. Ansvaret för PS-organisationen på drygt 100 personer kräver stort engagemang och djup förståelse för både människor och teknik.

Anne har lång erfarenhet och de främsta styrkorna ligger i hennes sociala mod och ärlighet. Hon tycker om människor och gillar att
kommunicera och ge raka och tydliga besked, även i utmanande frågor och situationer. AddPro ett mycket kreativt och dynamiskt företag, enligt Anne, och trivs ypperligt i den kreativa miljö som oftast råder på AddPro. Detta skapar de bästa förutsättningarna för att odla ny och befintlig kompetens och se människor växa i sina roller och som personer. AddPro har starka värderingar som genomsyrar organisationen, både i stora och små frågor. Kulturen på AddPro är ett viktigt redskap för Anne i medarbetarsituationer när hon vill förmedla hur vi agerar och tänker. De starka värderingarna kommer även väl till nytta när vi vill förklara för kunder hur vi tänker, eftersom de direkt kommer påverkas av och uppskattar detta engagemang i vårt samarbete.

 


Fun Facts:

  • Extrem frisyrsmak (från kollegan Klas)
  • Älskar lejon och kommer leva som Lejonkvinna i Serengeti, Tanzania i mitt nästa liv
  • Tävlat mycket fälttävlan och har därmed två trasiga korsband
  • Älskar saltlakrits och god Single Malt Whiskey

 

anne.kallerhult@addpro.se

0733414668

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor